Wat SEO is en hoe je website er vindbaar door wordt in Google

(c) Can Stock Photo / pmakin

Als je veel tijd en energie hebt gestoken in het maken van je website, dan wil je graag dat je website bezocht wordt. Maar daarvoor moeten potentiële bezoekers je website wel eerst kunnen vinden.

Veruit de meeste mensen die naar informatie zoeken op internet doen dat via Google. Het is dan ook belangrijk dat je website vindbaar is in Google.

Op deze plek vertel ik je hoe je dat voor elkaar krijgt.

Hoe zorg ik dat mijn website gevonden wordt?

Al het werk aan je website is voor niks geweest als hij niet gevonden wordt. Dus is het zaak om Google snel een handje te helpen om je website te vinden.

Hoe doe je een zoekwoordenonderzoek waar je wat aan hebt?

Een zoekwoordenonderzoek is goed wanneer het de zoekwoorden oplevert die geïnteresseerde bezoekers op je website brengen. Maar hoe pak je dat goed aan?

Over mij

Als jij droomt van een eigen website waarmee je een constante en betrouwbare stroom van passief inkomen mee kunt genereren, dan kan ik je denk ik een aardig eind op weg helpen.

Deze website bevat namelijk een schat aan informatie over het maken van een website waarmee je passief inkomen genereren kunt. Informatie geschreven en verzameld door iemand die daar al mee begon toen een passief inkomen verdienen met een website in ieder geval in Nederland nog niet bekend was.

Recent

Populair